V srpnu jsme si vyrazily na dámskou jízdu s kolegyňkou Martinkou a její borderkou Amymkou na zámek Náměšť nad Oslavou. Místní park má super kouzlo, a tak jsme vytáhly foťáky, Psíšerky dělaly super modelky a my cvakaly o sto šest. Fotogalerii mých čtyř gaunerek najdete zde.

VICTORY

06.02.2021

Viky je super akční borderka, neúnavná aportérka. :D Připletla se mi před objektiv, když jsem fotila obyvatele stáje JK Farma Zálezly a já neodolala. Je totiž úplně boží plesnivka modrooká. :-)

ALIGHIERI

25.01.2021

Alighieri je tříletý valášek plemene český teplokrevník. Narodil se jako ryzák a postupně vyběluje. Každé focení má jinou barvu a to mě fakt baví. :D
Tentokrát jsme nacvakali jen pár portrétů na sněhu, protože je Alíšek šikovný po mamince a poranil si nohu. Tak snad příště nafotíme pořádné řádění ve sněhu.

CHARLIE

24.01.2021

Charlie je pan pes, mohutný německý ovčák , který nadálku budí respekt. Nicméně ve chvíli, kdy ho člověk vidí, jak štastně pobíhá kolem své majitelky se stéblem slámy v tlamě, težko se ubrání smíchu. Je to neúnavný aportét, který vydrží přinášet klacek pořád a pořád dokola.
Charlie funguje jako ochranka v JK Farma Zálezly

© 2019 Veronika Pavlíková, +420 776 583 439, vevepavlikova@gmail.com
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky